27 februari 2012

oh happy life!Tänk om klippa och klistra och tokpyssla var ungefär lika livsviktigt som att äta. Att man liksom inte överlevde om man inte gjorde det sisådär tre gånger om dagen. Att man kunde försvara sig med att nu har jag inte pysslat sedan tre timmar tillbaka så nu är jag alldeles yr och svimfärdig. Ge mig sax och papper och lite lim innan jag får ett blodsockerfall. Glittrigt liv man hade levt då...

Hittade precis tjusiga sidan Oh happy day! och därav denna önskedröm. Klicka på varje bild för att komma till beskrivningen. 
_________________________________________________________________________________
I´m dreaming of that crafting would be as important as eating every day. That you should do at last three DIY projects a day for surviving. I think life should be more glittering like this.
I just found the brilliant Oh happy Day!. That´s the reason for my day dreaming. Click at every picture to find the sources.

5 kommentarer:

 1. Vilket bloggtips! Där gick pyssel-pulsen upp :) Partyhattarna på djuren var ju helt-fantastiska!

  SvaraRadera
 2. Köpte två lampskärmar på loppis idag som jag ska hänga i vårt äppleträd så snart våren är här på riktigt. Tack för all inspiration

  SvaraRadera
 3. Så fin og inspirerende blogg du har!! Nydelige bilder! :O)
  Klem fra Nina

  SvaraRadera
 4. Tack igen för att du ger oss så mycket inspiration, pepp och glädje! Jag är dålig på att lämna meddelande här men jag läser din blog dagligen. Vill inte missa en enda dag! Du är fantastisk! Tack!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Great inspiration, love the golden egg

  SvaraRadera