28 april 2012

tårtheaven.Äntligen har Call Me Cupcake - Lindas bok kommit ut, Lomelinos Tårtor. Och jag kan knappt bärga mig förren den hamnar i min brevlåda. Jag kan bara tänka mig hur fint allt kommer att vara. Call Me Cupcake är en av de mest sagolika bloggar jag vet. Hennes bakverk är på den nivån att jag har smällt av tusen gånger om redan. Det är liksom inte tårtor, cupcakes och supersmaskiga bakverk på den vanliga vägen. Det är de allra vackraste konstverk som denna megabegåvade Lomelino-girl slänger ihop som om det vore den allra simplaste, enklaste sak i hela världen. Och jag ååå-ar och ahh-ar och avundas och önskar att jag hade denna begåvning. Jisses, jag skulle leva i en drömvärld då.

Lomelinos Tårtor är alltså en tårtbok med allt vad du kan drömma om i tårtväg. Bakom den grafiska formgivningen finns väldigt duktiga Katy Kimball och det är Bonnier Fakta som ger ut den.


Alltid finurliga serveringslösningar. Det är klart att polkaglassen kommer i en konservbruk.


När jag såg den här videon satt jag där med avundan i halsgropen. Hur bra får man lov att vara egentligen?Och den här är ju nästan för flott för att vara sann. Försök förstå att det är en tårta. En tårta!
Och jag förstår inte i alla fall trots att här finns bästa beskrivningen. Plus blommorna. Jag säger bara dream on till mig själv och inser min begränsing. Men ändå, denna bok kommer att försätta mig i tårtheaven så det bara dånar om det.

 

_________________________________________________________________________________
At last, Call Me Cupcake - Linda's book came out, Lomelinos Tårtor. And I can not wait until it ends up in my mailbox. I can only imagine how nice it will all be. Call Me Cupcake is one of the most fabulous blogs I know. Her cakes are at that level that I have been blown away thousand times already. It's not like cakes, cupcakes and super yummy pastry in the usual way. It is the most beautiful works of art that this mega-talented Lomelino-girl throws up as if it were the very simplest, easiest thing in the world. And I go  “Ah”and “Oh” and envy her and wish I had this talent. Gosh, I would live in a dream world then.


Lomelinos Cakes is thus a book about cakes with everything you could dream of in reagrding cakes. Behind the graphic design is the very talented Katy Kimball and the Bonnier facts is publishing it.


11 kommentarer:

 1. helt underbar! älskar blondie cupcakes-bilderna. de är så underbart fina och jag kan inte fatta att sista tårtan verkligen är en tårta. det ser mer ut som ett konstverk!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Den boken behöver nog jag också. Fast mest för att titta på bilderna :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, den sista tårtan är mer som ett konstverk. Hur vågar man hugga i med tårtspaden..?

  Fin blogg du har :) Första gången jag tittade in

  SvaraRadera
 4. Ljuvligt! Den måste införskaffas genast. Tackar för tips!!

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken fin!!!!
  Ha en härlig dag, Karin

  SvaraRadera
 6. Oj, vad vackert!!! :) Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 7. Ame ge mig! blir såå sugen:)
  Fin helg!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 8. i must bake this very moment!

  lovely!

  michele

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Jag är också enormt förtjust i hennes vackra blogg där det ena bakverket är än vackrare än det andra. Som små kostverk! Den boken har en given plats här hemma!!

  Fin helg!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Små konstverk är det ju såklart! ;)

  SvaraRadera