15 augusti 2012

family living.


Photgraphy : © Anna Kern   Stylist : Cia Wedin

Minns ni när jag tänkte att jag har nu gjort min sista pompoms. Ever. Jag satte i alla fall ihop dem till blomstergirlanger med klippta kraftpapper som blad och grovt hampasnöre som stjälk. Sen packades de i kartonger och for upp till Cia Wedin och Anna Kern för ett fint reportage som just nu är med i Family Living.


 

 
Och min och barnens vimpel med våra drömmars sommar fick göra come back på första uppslaget. Kul för den att hoppa från skyltfönstret på lilla undangömda Drottninggatan i Katrineholm, till och ligga nerknölad på vår vind, för att hamna i lite mer härliga sammanhang.Jag gillar tanken bakom hela reportaget. Att sommaren får flytta med in när dagarna blir kortare och kvällarna svalare. Att begreppet trädgårdsmöbler och utomhuspynt suddas ut och vi använder sakerna året runt. Fäst gungorna i barnens rum, tält-mys i vardagsrummet och lev lite sommarliv mest hela tiden. Och minnena på fototapet det älskar jag. Jag vill tapetsera vår sommar på en stor träskiva och flytta runt den lite här och var. Tänk så härligt att ha picnic i vardagsrummet en iskall januari dag. Att ligga på filtar i en tee-pee och titta ut på vårt Paris...

11 kommentarer:

 1. Portabel fototapetvägg, det är verkligen ingen dum idé!

  SvaraRadera
 2. Jag såg det reportaget i tidningen, verkligen kanonfint!

  SvaraRadera
 3. fint stylat reportage! kollade in det igår...

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt reportage. Mer utomhus inomhus till folket! Det håller jag med om. Här har vi faktiskt ägnat oss en del åt sånt när barnen var små. Picknick i vardagsrummet alltså. Ner med krukväxter på golvet och vips hade vi ordnat oss en djungel. Där var fin-fint att sitta på filt och fika :)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. I can not decide which photo I like more. The first or the second ... LOVE!

  Lisanne

  SvaraRadera
 6. Wow! everything is just perfect! beautiful work!

  Hugs!

  SvaraRadera
 7. Flott stylet! Deilige sommerminner med frosk i hånd!

  SvaraRadera
 8. Har sett reportaget och beundrat det om och om igen. Du är bra du Sofia. Jag gillar dig!

  SvaraRadera
 9. Heisann. Så masse fint! Lurer på om du veit kvar ein kan få tak i dei kvite borda i det første biletet? Ragnhild

  SvaraRadera
 10. Men åh jag är kär! Förutom i din blogg så skulle jag vara dig evigt tacksam om du kanske kunde hjälpa mig att ta reda på var mattan är från? Den som ligger på golvet i samma bild som dina pompoms.
  Trevlig helg//Emma

  SvaraRadera
 11. @Ragnhild - Det är satsbordet Fat Fat från Asplund http://www.asplund.org/
  @Emma - Mattan är Kelim Mini Flag Oriental från Asplund http://www.asplund.org/

  SvaraRadera