08 augusti 2012

färgskala a´la höst.Jag har så mycket bilder från den här sommaren så jag skulle kunna sitta i veckor och bara redigera och fixa och dona. Jag önskar att det vore min verklighet, att stänga in mig i en bildbubbla eller nåt. Men efter att ha kastats tillbaka i business på noll sekunder inser jag att det kommer bloggas bröllop och Paris ända fram till december.


 
Och påtal om höst. Det här muggarna är exakt min färgkänsla från Paris. Plus en stark en. Nästan alltid är det en stark och knallig i allt det dova och matta. Det var en som syntes mest just nu, ni ska få se vilken... Och byebye svart kan jag säga. Och absolut byebye det grafiskt svart/vita.

Muggarna är från Merci förresten.

16 kommentarer:

 1. Jag vill verkligen se mer från Paris! Tur att Instagram finns, det känns nästan som jag precis varit i Paris en sväng! Tror till och med att jag drömde att jag var där i natt. Japp, jag är en anings aning lättpåverkad ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Jag ser gärna mer av Paris och mycket gärna mer av bröllopet. Du har skapat en egen liten värld här och på Instagram som jag blivit smått beroende av! Tur att vardagen kommer snart här också ;)
  //Sara

  SvaraRadera
 3. I love the colors, these are perfect!

  SvaraRadera
 4. Underbara färger! Hurra good bye säger jag mer än gärna till de grafiskt svart/vita.
  Hörs snart!
  Kramar Johanna

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara färger! Tjohooo! Ska bli spännande att se lite mer bilder sen.

  Kramar och välkomna hem!

  SvaraRadera
 6. Underbara färger. Påminner mig om min första lägenhet då jag målade väggarna gråblå med ljusgröna prickar på. Och välkommen hem förresten.

  SvaraRadera
 7. Jag har inga problem med att se bilder från Paris och bröllop i ett decennium till. Absolut inte :)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Och jag som just tagit bilder här hemma på svartvita sängkläder. Typiskt ju. Men du, mitt i all bildredigering kan du väl förbereda ett inlägg om Viggos rum. Efter. För ett sånt inlägg väntar jag fortfarande på. Hans rum är typ döfint och har inspirerat fram min sons rum massor. Här är del ett.
  http://mokkasin.blogspot.se/2012/02/for-ett-ar-sedan.html
  Har jag missat nåt eller vad hände sen?
  Stor kram och välkomna hem! Måste säga att jag är imponerad över att ni fixat livet mitt i storstan med fyra kids sådär. Hursomhelst. Och bara haft det bäst.

  SvaraRadera
 9. Skönt måste jag säga, trött på det svartvita sen länge. Färg och mönster vill vi ha!!! Fina muggar. Ser fram emot all inspiration här under hösten :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 10. Vilka läckra färger på muggarna! Men är dom av keramik eller av plast? / Annika

  SvaraRadera
 11. Lovely soft colors : )

  Hugs!

  SvaraRadera
 12. Ser gärna bilder från Paris och bröllop hela hösten. Kan faktiskt inte tänka mig något bättre botemedel på eventuell hösttristess. :) Och spännande med färger, jag är grymt nyfiken på den där knalliga. Gult, orange...rosa...åh jag vet inte men färg är skönt! :)

  SvaraRadera
 13. Grymmans fina muggar! :)
  /Emma

  SvaraRadera
 14. Paris och bröllop, mina två favoritgrejer - jag klagar inte!

  SvaraRadera