13 september 2012

lördagsshopping.

 

Är man parisisk och trendkänslig och familj med barn i släptåg så handlar man på Merci och Bonton. En lördag runt Marais och varendaste en kommer släntrande med detta par i påsar. Då drabbas jag av någon slags överdos. Men inget ont om dessa butiker egentligen. Det är såklart att de är härliga ändå. Trots rådande superduperhype. 
 
Och ni som följer mig på instagram (@sofiaatmokkasin) vet ju att jag ännu en gång suktade över deras bäddtextil. Och min man har nu ändrat åsikt i frågan, blinkblink..
 


Och utan att avslöja för mycket. Färgskalan som är så typisk Paris ligger snart på Little Cute Mokkasin´s hyllor...Jag kan knappt bärga mig att visa vad det är som kommer, lagom till juletid.
 


Och jag imponeras av all energi men lägger på skyltningen. På en månad har hela butiken bytt skepnad. Och då menar jag hela. Entrén är just nu någon slags digital verkstad.
Med hundratals Urbanears i höstens nya kollektion. Det är absolut gilla på färgerna.

4 kommentarer:

 1. Men herregud!! Vilken säng, Vill ha genast! Vad roligt att du delar med dig av grymmetips, tusen tack!

  SvaraRadera
 2. sofia. jag måste bara skicka det (igen). du har absolut den finaste och bästa bloggen. av alla! BASTA!

  SvaraRadera
 3. Åh, spännande att se vad du hittar på! Och skyltningen med hörlurarna, suveränt! Så himla fint när det blir så många och färgerna som du säger, jag gillar det massor!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Underbara färger och bilden på sängen...gahhaaa, man vill ju byta ut sovrummet pronto!

  Kramar

  SvaraRadera