01 februari 2013

ett högst opiffat fredagsmys. 

Idag har jag suttit precis där solen lyste som bäst. Ni ser stolen där i solgasset? Och betat av sånt som inte nödvändigvis behövdes en dator till. Med en galen huvudvärk (sedan i höstas får jag just så jädrans ont i huvudet mellan varven att jag nästan säckar ihop)  som gjorde att jag varken iddes packa eller än mindre vara i närheten av en dator. Jag gjorde bara små korta stopp där och uppdaterade affären på en hel del som varit slut, långt ifrån allt dock. Egentligen blev nog huvudvärken inte bättre av solgasset men det var helt klart värt det. 
Vårat vardagsrum står kvar som vid jul. Pialampan har legat där i flera veckor och väntat på att byta ut ljuskronan. Det går inte framåt härhemma precis.  Fast till saken hör att det där är ju bästa stället att ha ett stort bord på. Och inte en soffa. Jag känner att jag nog måste sitta där hela våren och jobba. Det blir nog härligare då. Men nog om det. Nu måste jag packa upp en hel pall med saker till affären, som står på vår isiga uppfart. Och sen kanske jag borde börja fredagsstäda. Egentligen. Men nä. Verkligen inte. Glöm det fredagsmys, du får vara så god att infinna dig ändå. Hoppas ni får en fin helg! Nu bära, kånka och halka...
 

11 kommentarer:

 1. Trevlig helg! Är himla förtjust i att kika in här hos dig och ditt gäng! /L

  SvaraRadera
 2. Den där lampan ser så härlig ut i solljuset!!! :)
  Ha en fin fredagskväll!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Stackare med huvudvärken. Om det är migrän kan jag rekommendera ackupunktur men också att se till att få utskrivet migränmedicin som verkligen biter på värken. Det drabbar mig med jämna mellanrum och det är ju så himla jobbigt och när man har barn och verkligen måste orka styra upp tillvaron.
  Och så ert hem. Ert hem! Vill liksom bara flytta in i det där ljusa stora luftiga kreativa. Såå vansinnigt fint precis överallt <3
  kram och krya

  SvaraRadera
 4. Å som jag älskar bilderna. Ljuset, trä och vitt. Stilla och kreativt på en gång. Och den svarta vägglampan alltså. Alldeles rysligt snygg!

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder som vanligt! Du inspirerar mig som alltid. Yoga mot huvudvärken är ett hett tips.
  Ha det bra!
  Kram från Pia

  SvaraRadera
 6. Härligt ljus i härlig bild!

  SvaraRadera
 7. Vilket himla fantastiskt ljus!!( ja hela ert hus!!!!!9
  Och den pia lampan, så fin!!!!!!! Synd bara att vi har ett för litet hus.. Men hos er passar den perfekt!! Vad är det för svart lampa ni har på väggen?
  Gillar den oxå! Ja, vad gillar man inte hos er..
  Tycker det är så charmigt och gillar att inte alla bilder är tokfixade utan naturliga, man ser att ni är en hel härlig familj som lever där!!
  Sen måste de va mycket lättare att ha lite stökigt i ett stort hus.. I vårt lilla hus blir de rörigt bara nån sak ligger framme:/

  Fy vad jobbigt det lät med huvudvärken.. Hoppas du kan finna nåt som gör att det släpper..

  Stor kram och fin helg till er!
  /A

  SvaraRadera
 8. piffat eller inte, de två bilderna är bland det vackraste jag sett på ett tag!

  SvaraRadera
 9. Så smukt!
  Hvor er lampen fra?
  : )

  SvaraRadera