20 mars 2013

hjärta-prints.


För ett par veckor sedan kom ett paket med alla nyheter från L´Affiche Moderne.  Och jag blev kär. Helt rakt av faktiskt. Så himlens vackra. Hela bunten.Packade med omsorg, precis såsom jag är svag för. Och när print håller hög kvalitet, både i tryck och papper, då blir jag extra lycklig. Varje poster har ett äkthetsintyg. Där kan man läsa att printet  är gjort exklusivt för L´Affiche Moderne, formgivare, titel och att det inte finns så värst många av varje print, bara 300 ex. Och det kan ju tyckas tråkigt på ena viset men väldigt speciellt på det andra viset.Och motiven. Helt enkelt fantastiska. Nu hade jag ju valt mina favoriter så det var ju inte så oväntat att jag tyckte så. Men ändå, verkligheten överträffade bilderna. Färgerna var perfekta och detaljerna var utsökta. Och det jag älskade mest var att alla var så fina tillsammans, att kombinera ihop. Och hade det inte varit för att alla tog slut jättesnabbt så hade jag med nöje visat mina favoritkombinationer.


Nu är i alla fall en ny order lagd. Alla kommer tyvärr inte in igen men de allra flesta kommer inom de närmsta veckorna. Så snart jag fått en bekräftlese på vilka som kan skickas så lägger jag in dem för förbokning.


Prints från  L´Affiche Moderne fick sådana här inslagningar.


Med stjärnor från Paris. Såklart.
 

8 kommentarer:

 1. modtog selv en pakke med plakat og noget legetøj i går og det var fantastisk at modtage noget så lækkert pakket ind. Enkelt og lækkert, meget positiv overraskelse.

  SvaraRadera
 2. modtog selv en pakke med plakat og noget legetøj i går og det var fantastisk at modtage noget så lækkert pakket ind. Enkelt og lækkert, meget positiv overraskelse.

  SvaraRadera
 3. Jag drömmer om tomma väggar, större hus, flera barnrum, högre i tak, no limits hos glasmästeren och oändligt med tavelspik. Man vill ju ha allt. Ekvationen är fullständigt katastrofal.

  Och vet du, ett stort megaplus är verkligen att vissa posters också finns i 30X40-storlek och inte bara i vanliga 50X70-formatet. För oss med något begränsad väggyta menar jag. Ett stort plus. Sa jag megaplus? Nu gäller det bara att bestämma sig. Vilken av snyggingarna ska få flytta hit?!

  SvaraRadera
 4. Wow! Really really beautiful! :)

  SvaraRadera
 5. Everything look so beautiful, love the ballerina, so pretty!!
  xx

  SvaraRadera
 6. Precis helt fantastiskt!!! Ljuvliga!

  SvaraRadera
 7. fick ju min rulle med Apanona-Ballerinan och jag log när jag öppnade den. Det fina bandet, stjärnan, ripsbanden gav ett mervärde som är obetalbart. TACK för det jobb du lägger ner.

  SvaraRadera
 8. Så fantastiskt vackra prints! För att inte tala om de inslagningar du gör. Att få ett paket som något ägnat tid åt att göra fint värmer hjärtat alldeles extra. Du är en inspiration!

  SvaraRadera